Rólunk

Rólunk

Küldetésünk

Szállítmányozói szakértőként lépünk fel a hazai piacon összekapcsolva a megbízóinkat a partnereinkkel úgy, hogy a legoptimálisabb megoldást kapják a választás lehetőségei megtartása mellett

Célunk

Segítséget nyújtunk az ideális szállítási mód és társaság megválasztásában. Kényelmet kínálunk az Ön számára azáltal, hogy egy ajánlatkéréssel biztos lehet küldeménye biztonságában illetve üzleti sikereiben.
A KKV-tól a nagy vállalatokig hozzuk elérhető közelségbe a légi- és közúti szállítások minden előnyét. Felgyorsult világunkban egy-egy termék életútját nagy mértékben növelheti a szállítási idő csökkentésével. Szállítmányozó lévén megkeressük Ön részére a legjobb megoldást legyen szó eseti vagy rendszeres megbízásról, kis-vagy nagyméretű küldeményéről nálunk biztos lehet, hogy ajánlatunkat az Ön igényére szabjuk.

Miért a World Express Freight Kft?

Jelentős piaci szereplőkkel állunk kapcsolatban.
Választási lehetőséget adunk Önnek.
A szükséges adminisztrációkat elvégezzük Ön helyett

Egy szolgáltató – egy megoldás igényeire

+36703667533
info@wef.hu

Keressen minket elérhetőségeink egyikén! 7/24

WEF

Szállítási módok az Ön igényeire szabva!

Legyen akár kisebb csomagja vagy egy egész charter gépnyi szállítmánya, a World Express Freight a legoptimálisabb szállítási módot kínálja hozzá! Velünk biztos lehet szállítmánya biztonságában!

Partnereink